Vroiam să pun un titlu mişto aici, dar plm…

În primul rând vreau să le zic celor câteva persoane apropiate sau nu, care îmi citesc blogul cu regularitate, şi susţin că nu ştiau că am un blog, că eu ştiu că îmi citesc blogul şi fazele alea de le ştiţi despre mine, nu le-aţi aflat de la X sau Y ci doar le-am scris eu aici pe blog. În aceeaşi ordine de idei, TU (ca să nu îţi dau numele) ai o impresie foarte proastă despre mine, deşi nu ştiu să îţi fi greşit vreodată cu ceva… Nu’s nici vreun retard, şi nici vreun geniu neînţeles, dar atunci când mă iei de prost cu faze de 2 lei, normal că îmi bag pula şi fac după capul meu. Asta ca să fim înţeleşi.

Şi pe de alte parte văzui “The Social Network”, sau cum a fost creat Facebook-ul. Băi, şmecher film ce să zic… cam tras de păr şi făcut în aşa fel încât să îl pună într-o lumină bună pe Mark Zuckerberg – fondatorul Facebook, dar nah, doar e filmul lui… plm. Per total merită, zic eu.

Dacă vă faceţi blog de 3 zile nu mai cereţi şi voi link/banner exchange că sunteţi penibili şi nu v-a accepta nici draq parteneriatul cu voi. Adică pui 3 clipuri de pe YouTube şi gata blogul, apoi ceri LE cu bloguri cu vechime… plm, nu se face aşa. Boul ăla a muncit să îşi facă blogul ăla, şi a scris, şi s-a documentat, alea alea…

Apropo, azi începe al 3-lea război mondial, staţi pe aproape… eu mă duc să îmi fac popcorn…

În rest, voie bună… mă plictisesc teribil, un site de filme online moka nu ştiţi şi voi ? :-/

Leave a Reply