Videochatul, un job ce implică maximum de sinceritate

Tuturor ni s-a întâmplat  ca măcar o dată să avem parte de o experiență mai neplăcută cu locul de muncă. De cele mai multe ori când eram încă tineri și eram mult mai plini de speranțe și de gânduri pozitive.

Cu toții am mers plini de gânduri pozitive la un interviu pentru un viitor loc de muncă, și probabil am fost dezamăgiți mai apoi. La interviu ni s-au promis foarte multe lucruri, printre care un salariu motivant și alte numeroase beneficii, pentru ca mai apoi, după câteva luni, să observăm că toate nu au fost nimic altceva decât minciuni.

E clar că un angajator nu-ți va spune la început și punctele mai puțin bune ale job-ului. Îți va prezenta totul ca și cum ar fi perfect, ca și cum e cel mai bun job din lumea asta și trebuie să-l accepți neapărat.

Ei bine, pentru un studio de videochat din Bacău, lucrurile stau complet diferit. După cum spune și managerul: „Noi ne bazăm 100% pe sinceritate, atât din partea noastră, cât și din partea modelelor noastre”

De ce Global Models consideră că e cel mai bine să fii sincer de la început?

Într-un domeniu ca videochatul pot apărea multe întrebări la început. Întrebări de genul: Ce trebuie să fac? Cum o să fiu plătită? Cine mă va vedea? Voi avea parte de confidențialitate? Și așa mai departe.

Fiind un domeniu despre care nu se prea vorbește, sau se vorbește prost, multe tinere ce aleg această cale au o listă întreagă cu întrebări și nelămuriri. De aceea e mai bine ca studioul să fie sincer de la început, să le spună exact modelelor ce așteptări are și ce ar trebui ele să facă mai exact.

Ba mai mult, www.globalmodels.ro le oferă fetelor și o echipă de traineri specializați pentru a le ușura munca și a le pregăti pentru acest domeniu. Aici nu se cere experiență, dar se cere la fel de multă sinceritate și devotament pe cât se oferă.

Un bun model de videochat trebuie să fie devotat muncii pe care o are!

Un model de videochat de succes va fi sincer și serios, acestea sunt principalele cerințe în această meserie. Superficialitatea și minciuna nu sunt tolerate, pentru că asta ar însemna o lipsă de respect pentru studio.

Nu este atât de greu să ai succes în acest domeniu. Ai nevoie doar de muncă și dorința de a face mai mult.

Trebuie să știi să accepți sfaturile celor din jur, în special ale trainerilor, să-ți respecți programul de muncă (pe care ți-l poți face cum dorești) și fără îndoială că vei ajunge sus. Și asta nu o spunem noi, ci o spun modelele care deja și-au făcut un nume cunoscut în acest domeniu și au câștigat numeroase premii.

Global Models angajează fete ce-și doresc să iasă din tipare și să încerce ceva nou. Deci, dacă ești tânără și în căutare de un job mai diferit din care să câștigi destul de mult, nu ar strica să mergi la un interviu. Nu se știe niciodată ce ți-a pregătit viitorul!

Leave a Reply