Terapia Garra Rufa

Putem spune ca terapia Garra Rufa este un adevarat miracol, ea fiind folosita cu succes  chiar si pentru tratarea psoriazisului si a eczemelor. Cu ajutorul micutilor pestisori veti spune adio pielii tari de pe maini sau de pe picioare.

garra-rufa

Rolul benefic al acestor pestisori este dat de faptul ca saliva lor secreta o substanta  numita diathanol, aceasta fiind renumita pentru puterea miraculoasa de vindecare.
Cu toata puterea de vindecare a pestisorilor Garra Rufa, la unii pacienti s-au observat reaparitii ale bolilor de piele de care sufereau, in momentul incetarii acestei terapii.
O sedinta de terapie Garra Rufa dureaza in jur de 30 de minute, interval in care va trebui sa stati cu membrele introduse intr-un acvariu plin cu pestisori flamanzi, care se vor hrani cu cuticulele de la mainile si de la picioarele dumneavoastra. Dupa finalizare micului ospat, va trebui sa va masati  mainile si picioare cu putin ulei, pentru ca pielea dumneavoastra sa devina foarte catifeleta.

Cu toate ca aceasta terapie  este una dintre cele mai solicitate proceduri SPA, este bine sa stiti ca ea poate fi si periculoasa pentru sanatate.  Spunem acest lucru, deoarece conform unor cercetari se pare ca acesti pestisori pot transmite si unele infectii, in special in cazul persoanelor  care sufera de diabet sau boli hepatice.

Pentru a nu va afla intr-o astfel de situatie, aveti grija sa va informati, inainte de inceperea terapiei, daca pestii sunt sanatosi si sterilizati, deoarece in caz contrar va puteti alege cu anumite infectii grave ale pielii.

Leave a Reply