Spin Rewriter – raspunsul tuturor celor care au nevoie de continut

Cand cautam un spinner pe care l-as putea folosi pentru linkurile de nivel 1, am incercat aproape totul de pe piata. Cei care s-au dovedit cei mai buni au fost Spin Rewriter si WordAi Turing.

Acest articol nu este o comparatie cap la cap cu privire la caracteristicile celor doua, asa ca nu voi intra in detaliu despre WordAi, dar motivul meu pentru alegerea Spin Rewriter a fost acela ca ofera  exact aceeasi calitate si Spin Rewriter costa mai putin.

In plus, trebuie sa recunosc ca am gasit group buy seo tools unde era un pachet de aproximativ 80 de tooluri pentru SEO de unde mi-am facut abonament la toate, deci am obtinut un pret super mic.

Nu am fost niciodata atat de impresionat de un continut preluat automat. Spin Rewriter va poate rescrie perfect articolele cu un singur clic.

Ma simt foarte bine sa folosesc rescrierea cu un singur clic pentru proprietatile mele de nivel 1, dar cand am nevoie de continut pentru un site de vanzari, pot incarca articole si rescrie manual, astfel incat nu exista nici un risc de eroare.

Obtineti articole relevante bazate pe cuvinte cheie  in cateva secunde. Ai acces la o baza de date masiva de peste 126.000 de articole de inalta calitate.

Viteza de procesare a crescut cu 80% fata de Spin Rewriter 5, dezvoltatorul a redus timpul necesar pentru a roti un articol mai mare. Pot roti un articol de 800 de cuvinte in cateva secunde.

Spin Rewriter se integreaza cu Microsoft Word pentru a finaliza verificarea ortografica si verificarea gramaticii.

Se integreaza cu majoritatea software-urilor SEO, inclusiv Content Machine, RankerX, Cautare de continut mare si multe altele.

Pot sa introduca automat imagini si videoclipuri YouTube.

API Integration

Spin Rewriter se integreaza cu aproape orice software SEO. Acest lucru va permite sa postati articole de inalta calitate rapid si usor. Singurul dezavantaj este ca obtineti doar 300 cereri API la fiecare 24 de ore. Poti sa elimini rapid acest lucru daca faci mai multe campanii. Dezvoltatorul nu ofera in prezent un plan pentru utilizatorii API grei, dar poate ca va fi in viitor.

Acesta este un economizor de timp urias. Pur si simplu introduceti cuvintele cheie si Spin Rewriter face un articol frumos pe care il puteti roti.

Pur si simplu introduceti un articol in Spin Rewriter si apoi faceti clic pe fiecare cuvant pentru a obtine sinonime. Puteti chiar sa va adaugati propriile sinonime pentru a le utiliza mai tarziu. Software-ul invata de la utilizatori si devine mai inteligent in fiecare zi.

Rescrieti mai multe articole

Puteti copia / lipi pana la 10 articole si le puteti roti. Aveti optiunea de a descarca articolele completate sau le puteti descarca in format Spintax. De asemenea, puteti importa articole din fisiere, daca este necesar.

Este nevoie doar de cateva momente pentru a relua 10 articole unice care sunt gata sa se posteze. Singurul dezavantaj este ca poti sa rotesti doar 10 articole la un moment dat. Acest lucru este pentru a reduce sarcina serverului.

Leave a Reply