Sfaturi pentru realizarea machiajului pentru noaptea de revelion

Pentru noaptea de revelion, femeile isi aleg rochii care mai de care mai elegante, insa cu siguranta acestea pun mare pret si pe machiaj. In urmatoarele randuri vom vedea care sunt cele mai utile sfaturi pe care femeile trebuie sa le urmeze pentru realizarea machiajului in noaptea dintre ani.

Urmeaza acesti pasi pentru a realiza un machiaj de revelion:

 • Incepe prin aplicarea unei baze pentru machiaj de revelion, pentru ca folosind acest produs, practic te asiguri de faptul ca fardul va rezista pe tot timpul noptii. Apoi, este indicat sa aplici o baza pentru fard in nuanta pielii tale pe intreaga suprafata a pleoapei, dar si pe pleoapa inferioara; si totodata este important sa eviti linia genelor superioare. In cazul in care nu ai o baza in nuanta tenului tau, poti folosi o pudra de fata pe care o poti alege de pe Make Hot.
 • Aplica un fard cremos pe linia genelor superioare si intinde-l spre mijlocul pleoapei. Nu este necesar sa netezesti, pentru ca fardul cremos va capata un aspect neted mai tarziu. In locul unui fard cremos negru, iti poti indrepta atentia spre un dermatograf negru.
 • Foloseste cea mai deschisa nuanta de maro pe care o ai in trusa ta de produse cosmetice, si amesteca pana la pliul pleoapei in culoarea deja aplicata. In cazul in care de exemplu iti doresti mai mult fard pe pleoape, poti sa mai aplici putin. Nuanta de maro deschis este extrem de importanta in conditiile in care creaza o trecere frumoasa, si se amesteca cu negrul, dupa care paleste catre partea de sus.
 • Este indicat sa utilizezi aceeasi nuanta de maro si pe pleoapa inferioara, pentru ca in acest fel vei crea o forma mai rotunda, vei avea niste ochi mai mari si o imagine mai fumurie.
 • Foloseste un dermatograf gel sau lichid pentru a crea linia genelor superioare si deseneaza o gheruta in colturile exterioare ale ochilor, spre capetele sprancenelor.
 • Foloseste un fard negru peste linia dermatografului, iar in acest fel ii vei oferi o textura mata, insa poti sa folosesti acelasi fard negru peste linia dermatografului si pentru a-l ajuta sa reziste mai mult. Pentru a crea iluzia unor ochi mai mari si mai luminosi, este indicat sa folosesti putin fard sclipitor in coltul interior al ochilor.
 • In conditiile in care iti doresti sa ai genele mai lungi si mai dese, poti opta pentru aplicarea genelor false si poti alege de-asemenea sa termina imagini cu un rimel.
 • Iti vei putea pastra o imagine mata a tenului in cazul in care vei folosi un bronzant mat si un fard de obraz mat; dar vei putea pastra si o culoare nuda a buzelor, dat fiind faptul ca acestea vor arata cel mai bine impreuna cu un machiaj fumuriu.

Sfaturi pentru machiaj de revelion:

 • Foloseste doar pensule de cea mai buna calitate pentru amestecarea si aplicarea culorilor pentru machiaj de revelion.
 • Alege sa folosesti doar nuante de fard de obraz potrivite tenului tau, pentru un look nu foarte incarcat, iar aceste nuante le poti gasi pe Make Hot.
 • Paletele de farduri cele mai bune pentru un machiaj perfect in noaptea de revelion sunt cele in nuante naturale.
 • Baza pentru fard nu trebuie sa lipseasca atunci cand folosesti fardul de ochi si dermatografele, pentri ca aceasta le ofera rezistenta.
 • Nu folosi rujuri foarte colorate cu machiajul fumuriu, pentru ca in acest fel vei crea un look prea incarcat si care nu va fi deloc atragator. Cel mai bine indicat ar fi sa apelezi la culorile nude, care sunt foarte apropiate nuantelor naturale ale tenului tau.

Leave a Reply