Petrecere de succes

petrecereLa un moment dat se poate ca invitatilor sa li se faca foame. Dupa cateva ore bune, de discutii, jocuri sau alte distractii interesante, foamea isi face simtita prezenta. Aici, ori faci din nou cheta si comanzi ceva la un restaurant sau pizzerie, ori mergi la supermarket si cumperi mai multe maruntisuri de rontait, cat sa pacaleasca ghioraielile din stomac pentru inca cateva ore bune.

Dar asta este o petrecere obisnuita sau o agapa mai bine zis. La un bairam reusit insa lumea este antrenata in tot felul de jocuri interesante care fac deliciul serii si al noptii. Jocurile fac lumea sa rada, lasand loc de o distractie mai vesela. Cine se pricepe sa faca pe animatorul poate sa iasa in fata si sa conduca la un moment dat petrecerea spre momente interesante si atractive.

Aici insa cei care se angajeaza in astfel de jocuri trebuie sa lase deoparte ego-ul si sa raspunda frumos si inteligent ironiilor ce ar putea aparea in timpul jocurilor de societate. Genul acesta de petreceri, unde lumea nu vine sa se imbete si sa caute cearta cu altii, sunt cele mai distractive si mai frumoase. Pare insa ca s-au pierdul pe drumul civilizatiei, iar astazi este nevoie de mult mai multe atractii pentru a pacali simturile si a opri gandurile ce zbarnaie neincetat in cap.

Leave a Reply