Parfum De Dama Christian Dior Diorissimo Eau De Toilette 30ml

Diorissimo de Dior este o simfonie a mirosului si a aromei! Un dans gratios de flori delicate de primavara, care trec printr-o briza de dimineata. Exacta si perfecta in simplitatea si frumusetea ei, aceasta aroma atrage din start atentia. Pur si necomplicat, totusi intens si intoxicant, mixul este perfect.!

Parfum De Dama Christian Dior Diorissimo Eau De Toilette 30ml  este simbolul unei primaveri superbe si este caracterizat de mirosul care a facut acest brand cunoscut si s-a transformat in amprenta sa.

Desi mirosul pe cont propriu este necomplicat, recenzia despre Diorissimo nu este la fel de simpla cum pare. Aceasta este una dintre putinele ocazii in care sunt necesare doua recenzii pentru acelasi parfum! Acest lucru se datoreaza faptului ca este, de asemenea, unul dintre momentele rare in care versiunea edt a parfumului este un miros mult diferit fata de versiunea edp.

De obicei, o apa de parfum, este acelasi parfum, dar cu o versiune mai puternica, in jur de 10-20% note aromatice suplimentare; in timp ce apa de toaleta are de obicei un continut mai mare de alcool si doar 5 – 10% note aromatice. Cu toate acestea, in unele cazuri, parfumierii decid sa schimbe formula usor sau sa modifice concentratiile de note intre edp si edt, iar Diorissimo este un exemplu evident al acestui lucru.

Diorissimo este un pic paradoxal. In primul rand, toate mirosurile  crin trebuie sa fie produse chimic, deoarece este aproape imposibil sa se recolteze in mod natural uleiurile de parfumare reale din floarea Lilly-of-the-Valley. Deci, de la inceput, parfumurile din crin sunt o mica enigma. Dar o confuzie chiar mai misterioasa apare atunci cand se compara Diorissimo edp cu edt.

Vezi tu, Diorissimo edp foloseste iasomia ca inima si aceasta defineste parfumul; in timp ce Edt foloseste crin drept inima. Daca cititi acest lucru, ati presupune ca apa de toaleta ar mirosi mai mult a crin decat apa de parfum; dar nu este cazul. Pentru simturile normale (vorbesc despre publicul larg care nu este perfectionat), Diorissimo edp miroase mai mult ae Lilly-of-the-Valley, chiar daca este doar in nota superioara.

Dar versiunea de apa de parfum dureaza mult mai mult. In cazul in care apa de toaleta este debutant discret, apa de parfum este pentru persoane adulte si pentru femei captivante si va ramane in aer suficient mult pentru a te face sa te indragostesti.

Incepe imediat cu o aroma delicata de crin  si apoi se pierde si lasa locul iasomiei. Aceasta aroma adauga instantaneu un ton mai matur, comparativ cu notele de varf ale apei de toaleta. Si spre deosebire de apa de toaleta, apa de parfum se estompeaza pana la un amestec cald si senzual de  mosc si iasomie, insa crin ul se mentine subtil in continuare.

Este vorba despre un parfum care atrage atentia in mai multe moduri, foarte apreciat de femeile care sunt constiente de propria senzualitate si care vor sa iasa in evidenta cu orice pret. Acest parfum este ideal si pentru momentele de tandrete si romantism cu partenerul.

Leave a Reply