Obiectivele turistice ale Venetiei pe care nu trebuie sa le ratati

Venetia este una dintre destinatiile cele mai cautate in fiecare an, datorita arhitecturii dar si a orasului aflat pe apa. Cu toate acestea, Venetia are numeroase obiective turistice ce merita descoperite, iar daca ajungeti pe aceste meleaguri, este pacat sa le ratati.

Tocmai de aceea, prin intermediul acestui articol, ne dorim sa va prezentam cateva frumuseti din orasul de pe apa, pe care nu ar trebui sa le ratati. In plus, doar asa veti putea afla cateva informatii cu privire la trecutul si istoria locurilor pe care pasiti. Haideti sa le descoperim impreuna! 

Podul Rialto

Podul Rialto este una dintre constructiile cele mai impunatoare din intreg orasul, acest traversand cu mandrie Grand Canal. Desi a fost ridicat acum sute de ani, mai exact in anul 1591, podul inca este pe picioare si astazi, fapt care ii face pe localnici mandri de obiectivul lor turistic.

Daca planuiti o vizita in Venetia, cu siguranta trebuie sa il vedeti, pentru ca doar asa veti putea descoperi o bucatica din cultura si istoria orasului. Desi sunt multe poduri ce traverseaza Grand Canal, Rialto este cel mai mare, dar si cel mai impresionant din toate punctele de vedere.

Stradutele orasului

Venetia este un intreg obiectiv turistic, iar acest lucru nu il spunem noi, ci miile de turisti ce se plimba anual pe stradutele orasului, admirandu-le frumusetea si simplitatea.

Asadar, in cazul in care doriti sa descoperiti o parte din frumusetea orasului, tot ce trebuie sa faceti este o scurta plimbare pe stradutele orasului. Pe langa linistea acestora, cu siguranta veti admira si arhitectura cladirilor. In plus, pentru a le descoperi, tot ce trebuie sa faceti este sa va plimbati, fara bilete de intrare sau alte lucruri care sa va consume banutii. Daca aveti norocul unor zile cu soare, cu atat mai bine! 

Piata San Marco

Un loc incarcat de istorie, admirat chiar si de Napoleon este piata San Marco. De ce a fost si este  atat de apreciat de catre turisti si oamenii valorosi din istorie?

Pentru ca este considerata o sursa de inspiratie, aici regasindu-se numeroase obiective istorice ce va vor conduce catre atmosfera din secolele trecute. Mai mult decat atat, si aici puteti admira arhitectura superba a Venetiei, turnurile inalte luand ochii fiecarui vizitator. In cazul in care va pasioneaza locurile frumoase, aici trebuie neaparat sa ajungeti, pentru ca nu veti regreta! 

In incheierea acestui articol…

La final, pentru ca experienta dumneavoastra sa fie una cu adevarat inedita, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, astfel incat fiecare destinatie care vi se pare interesanta sa poata fi descoperita cat mai repede posibil.

Suntem intotdeauna alaturi de clientii nostri cu cele mai bune sfaturi si sugestii, pentru ca serviciile noastre de inchirieri auto din Timisoara sa vi se potriveasca manusa.

Cu toate acestea, pentru a va convinge si dumneavoastra de potentialul nostru, este nevoie sa ne cunoastem nu-i asa? Asadar, contactati-ne chiar acum iar noi va vom pregati imediat masina perfecta!

Leave a Reply