Navigații cu Android pentru orice autoturism

Tehnologia a evoluat foarte mult și a fost de ajutor pe toate planurile. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul navigațiilor, care au evoluat în tot acest timp. Dacă până acum ceva timp era necesar să cunoști o limbă de circulație internațională pentru a folosi navigația, astăzi poate fi configurată cu ușurință în limba română. În plus, nu mai este cunoscută doar pentru GPS, ci și pentru posibilitatea de a o folosi la fel ca pe telefonul mobil. Comandă online navigatii cu Android pentru orice autoturism!

Chiar dacă nu ai mai avut acest sistem montat pe mașina ta, nu îți face griji! Prin comandarea navigației corespunzătoare, poți alege cu ușurință ceva potrivit pentru mașina pe care o deții. Magazinul online navigatiiandroid.ro dispune de o gamă variată de navigații potrivite pentru majoritatea autoturismelor.

Montajul lor se face rapid, nefiind necesare alte ajustări. Se alege mai întâi modelul și marca mașinii tale, apoi modelul navigației. În pachetul pe care îl vei primi se regăsesc toate cablurile necesare pentru montaj, dar și cele auxiliare.

În cazul în care îți dorești să beneficiezi de toate avantajele ale acestor sisteme, comandă o navigatie Android! Aceasta îți permite să descarci orice aplicație vrei din Google Play, să inițezi și să preiei apeluri fără telefon, să utilizezi GPS-ul favorit sau să asculți muzică în timp ce GPS-ul rulează pe fundal. Toate modelele au specificații și capacități variate, tocmai pentru un confort mai sporit al șoferului.

Navigații compatibile cu orice telefon

Deși sistemul de operare al acestora este Android, au capacitatea de a se conecta cu ușurință cu orice telefon. Acestea funcționează independent și se conectează prin Bluetooth sau Wi-Fi. Se pot folosi aplicațiile de pe telefon fără să fie instalate și pe navigație, iar ulterior primești notificările de pe telefon, pe ecranul navigației.

Un alt plus este faptul că poți prelua și iniția apeluri fără să folosești telefonul. În momentul în care ai un apel de intrare, navigația se conectează la telefon și îți permite să comunici prin intermediul ei. În acest fel scapi cu ușurință de amenzile drastice pentru utilizarea telefonului și cel mai principal – ești mult mai atent la drum și mâinile rămân pe volan.

Cu alte cuvinte, navigația poate fi folosită la fel cum utilizezi și telefonul – fără probleme! De la faptul că poți prelua și iniția apeluri, până la descărcarea aplicațiilor de social media, streaming și nu numai. În plus, poți folosi și funcția Dual Zone care îți permite ascultarea radioului și utilizarea GPS-ului în același timp.

Interfață friendly și posibilitate de schimbare

Interfața fiecărei navigații este una elegantă și potrivită oricărei mașini, însă ai posibilitatea de a o schimba. Fundalul și culorile pot fi alese de tine și în acest fel să te simți cât mai bine în autoturismul tău.

Pe timpul nopții beneficiezi de culori calde care să nu îți perturbe câmpul vizual și să te ajute totuși să rămâi conectat la drum. Vei fi mult mai atent, mai relaxat și șofatul nu va mai fi la fel de plictisitor.

Leave a Reply