Masti personalizate pentru fata

A face propriile masti pentru fata si corp chiar la tine acasa este relativ simplu. De ce sa platesti pentru o masca de fata cumparata de la magazin atunci cand poti folosi ingrediente de baza gasite chiar la tine in bucatarie pentru a face masti care nu costa bani?

In acest articol, am sa va impartasesc cele mai populare retete pentru tipuri de piele diferite.Veti avea posibilitatea de a regasi ingredientele pentru aceste retete in propria bucatarie. Cheia este de a utiliza mastile de fata potrivite pentru tipul tau de piele. Mastile ar trebui sa stea sa actioneze cam un sfert de ora. Imi plac mastile care actioneaza cu un prosop fierbinte sau abur pe fata. Uda un prosop sub jet de apa calda, stoarce excesul de apa si apoi apasa pe fata pentru un minut. Spala apoi cu grija pentru a curata masca intr-o miscare circulara. Prosoapele sunt geniale pentru exfoliere.

Masca de albus pentru toate tipurile de piele

Modelul Shalom Harlow numeste aceasta masca de hidratare si linistitoare. Si cea mai buna parte este ca are doar doua ingrediente: albus de ou si iaurt. Este, de asemenea, extrem de populara pe internet, fiind una dintre cele mai revizuite retete.

Leave a Reply