Elemente de machiaj esentiale la birou

machiaj-birou

Daca esti si tu ca majoritatea femeilor din ziua de azi, pasionate de munca si de cariera, stii ca apasa permanent pe umerii tai presiunea de zi cu zi, atat aceea de lucra din greu, cat si de a arata bine in acelasi timp. Alaturi de nenumaratele sarcini pe care le ai de finalizat pe parcursul unei zile, unul dintre ultimele lucruri de care ai nevoie este stresul suplimentar care graviteaza in jurul rutinei machiajului. Cel mai important lucru este sa ai o colectie bine stabilita de produse pe care sa le ai permanent la indemana. Asa ca, ai grija sa nu-ti lipseasca din poseta aceste cinci produse esentiale de machiaj pentru a-ti mentine prospetimea de dimineata pana seara.

Pastrarea unui ondulator de gene este cel mai simplu mod de a-ti ridica privirea in mijlocul zilei in mai putin de 10 secunde. Si prezenta unui rimel este, de asemenea, esentiala, mai ales daca nu ai avut timp sa-l aplici inainte de a parasi casa.

Pe masura ce ziua progreseaza, una dintre cele mai comune probleme cu care se confrunta fetele este stralucirea pielii in zona T. Daca ai tenul gras, sau nu, avand in geanta o pudra translucida vei reusi cu succes sa retusezi, fara sa distrugi, machiajul.

Leave a Reply