De ce este indicat sa alegeti o geaca de piele?

Femeile care se afla in cautarea unei geci, cu siguranta isi pot indrepta atentia spre geci piele dama, datorita numarului mare de avantaje cu care vine aceasta piesa vestimentara la pachet.

In urmatoarele randuri veti putea descoperi cateva dintre cele mai mari avantaje pe care le are o geaca din piele, si cu siguranta veti decide ca de o asemenea piesa de vestimentatie aveti nevoie.

Durabilitate

Pielea este un material extrem de durabil, mai ales daca este de inalta calitate. In general, producatorii de geci de piele incearca sa faca cele mai bune geci din piele si sa trateze materialul intr-un mod care sa il faca mai rezistent si durabil.

Chiar daca articolele din piele de inalta calitate ar putea fi mai scumpe, puteti fi aproape intotdeauna siguri ca vor dura ani de zile si vor arata la fel de bine.

Stil

Pielea este un material foarte elegant. In culoarea sa naturala sau vopsita, pielea va adauga intotdeauna un anumit grad de calitate la orice design. Totul arata mai puternic in piele: portofelele din piele arata mai bine decat portofelele din plastic, pantalonii de piele aratau mai bine decat pantalonii de bumbac.

Daca vrei sa intri intr-o batalie in bar, trebuie sa porti o jacheta din piele. Se poate spune fara teama de a gresi ca pielea intotdeauna arata bine si este un indicator al calitatii, al aprecierii elegantei, al fortei si naturalitatii. De fapt, este destul de uimitor cum se poate comunica atat de multe lucruri prin tesaturile de haine si accesorii.

Pielea naturala nu se va coase sau se va sparge, asa ca bunurile de piele vor fi intotdeauna gata de a fi folosite. Trebuie sa mentionam ca articolele din piele originale, in cazul in care acestea sunt accesorii sau haine, au zgarieturi mici sau semne. Nu va faceti griji; acestea sunt un indiciu ca pielea este de inalta calitate si nu facuta de om (adica nu este piele sintetica), si trebuie apreciata.

Naturalete

Pielea este o tesatura naturala si nu condamnam orice tip de piele sintetica (cu cateva exceptii, desigur). Este intotdeauna important sa avem lucruri care sunt facute din tesaturi naturale, deoarece, ca fiinte umane, trebuie sa fim in contact cu obiecte naturale cand vine vorba de imbracaminte.

Fibrele sintetice va pot provoca eruptii cutanate, va pot provoca mancarimea pielii si chiar daca uneori este posibil sa nu o simtiti sau sa puteti face conexiunea direct, purtarea tesaturilor naturale va va face sa va simtiti bine fizic si mental, spre deosebire de fibrele sintetice care va pot face va simtiti rau, deoarece ele sunt elemente straine pentru corpul dvs. si nu sunt optimizate pentru uz uman.

Putere

Pe langa faptul ca dureaza o perioada lunga de timp, pielea isi pastreaza de obicei calitatea in timp. Pielea este rezistenta la abraziune uscata, poate fi rezistenta la foc (daca este tratata pentru foc) si este partial impermeabila. Spre deosebire de alte materiale, pielea este deasemenea rezistenta la acarieni de praf si atacuri fungice.

Pielea este de asemenea lipsita de praf, ceea ce inseamna ca va arata si se va simti la fel de grozav chiar daca nu o tratati intr-un mod special.

Flexibilitate

Cu toate discutiile despre piele fiind greu si de neinvins, s-ar putea sa incepem sa credem ca pielea este similara cu cea a pietrei sau a lemnului. Dar asta evident nu este cazul. Cu timpul, pielea devine din ce in ce mai flexibila, pastrand in acelasi timp forma si puterea.

De aceea nu trebuie sa va faceti griji daca un articol din piele pe care l-ati achizitionat pare putin lemnoasa la inceput si apoi incepe sa se inmoaie, ceea ce ar trebui sa se intample si nu este un lucru rau. Flexibilitatea face pielea mai mare, deoarece formeaza stilul de viata, forma si modul de utilizare al proprietarilor.

Leave a Reply