Cum sa-ti cumperi o geanta cat mai potrivita

Am observat o chestie interesanta privind la femeile de pe strada, intr-o zi obisnuita. Cele de statura mai mica, adica minione, purtau pe umar sau la brat genti uriase in comparatie cu trupul lor. Un dezechilibru estetic care se cere evitat cand vine vorba sa-ti cumperi o geanta potrivita. Unde mai pui ca si dezechilibrul de greutate poate dauna sanatatii. Pot doar presupune de unde vine aceasta alegere din parte femeilor micute la trup.

Poate pentru a compensa tocmai acest neajuns, sa zicem? Sau poate doar ca sunt genul de femei foarte practice care considera ca o geanta mare poate sa le satisfaca nevoia de a cara cu ele tot ce cred ca au nevoie sa nu le lipseasca in nici un moment. Asta din urma este, de fapt, o iluzie. Am intalnit deseori obiecte in gentile femeilor care nu erau folosite luni la rand, dar erau purtate acolo pentru cine stie cand ar fi fost nevoie de ele. Din fericire, tot mai multe femei constientizeaza ca a cara atatea obiecte inutile cu ele este prea greu de la o zi la alta.

Unele reusesc sa se debaraseze de ele, altele nu. Si revenim la tema zilei, cum ar trebui sa cumparam o geanta potrivita. Magazinele cu astfel de accesorii ofera o gama larga de astfel de produse. De la cele mai mici si pana la cele mai mari, de la cele cu multe zorzoane, la cele mai simple.

Leave a Reply