Cum sa iti alegi cea mai buna masa?

Cea mai buna masa pentru dvs. va fi una care se incadreaza in bugetul dvs., este solid construita, se potriveste in spatiul dvs. si are un stil pe care il veti iubi ani de zile.

Exista cativa factori principali de care trebuie sa  tineti cont atunci cand alegeti o masa buna. In primul rand noi va recomandam sa accesati linkul mese si scaune ieftine pentru a gasi cea mai buna masa.

Impreuna cu accesibilitatea si un stil atemporal, stabilitatea si constructia sunt importante pentru a cauta atunci cand inspectati mese la magazinele de mobilier. Ganditi-va la modul in care va simtiti sa stati la una dintre mesele respective, daca va fi confortabila pentru perioade lungi de timp si nu uitati sa examinati modelele cu etaj pentru semne de uzura.

Dincolo de elementele de baza, iata cateva lucruri suplimentare pe care sa le verificati inainte de a va decide sa cumparati.

Utilizati banda de masurare

Este important ca masa sa se incadreze perfect in spatiu. Va recomandam sa tineti cont de dimensiunile mesei astfel incat aceasta sa arate foarte bine.  Regula numarul unu: masa dvs. de bucatarie trebuie sa se potriveasca zonei dvs. de luat masa! Este de asemenea important ca in jurul mesei sa ramana si spatiu suficient.

De asemenea este foarte posibil sa vreti ca in jurul mesei sa aveti loc de miscare.

Deci, daca face parte dintr-un spatiu multifunctional sau o sala de mese separata, incepeti prin masurarea lungimii si latimii zonei pe care o puteti dedica mesei. Apoi scade aproximativ sase picioare de la aceste doua masuratori pentru a obtine o masa de dimensiune potrivita.

Apoi, ganditi-va cum veti folosi masa. Luati in calcul ca fiecare loc de la masa are nevoie de 22 pana la 24 de centimetri de spatiu de masa si ca scaunele de dimensiuni mai mari vor necesita mai mult.

Este important sa tineti cont si de faptul ca greutatea vizuala a unei bucati de mobilier poate influenta cu adevarat cat de mare se simte intr-o camera. Se poate potrivi tehnic, dar va parea imens daca este o piesa intunecata sau voluminoasa sau daca este prea aproape de alte piese de mobilier.

Pentru a vizualiza modul in care va arata o bucata mai mare de mobilier, luati-va timp pentru a masura lungimea si latimea pe podea si pentru a delimita exact aceasta zona, puteti folosi o banda izolatoare sau scotch.

Daca sunteti limitat ca si spatiu, luati in considerare optiuni precum mesele care permit extinderea blatului. Acestea va permit sa personalizati masa pentru diferite nevoi de divertisment si dimensiuni de petreceri.

De asemenea, stilul general al mesei si scaunelor trebuie sa se potriveasca la modul general cu interiorul. Va recomandam sa va ocupati in detaliu de toate aceste aspecte si sa tineti cont si de faptul ca masa pe care o aveti trebuie sa fie confortabila. Daca puteti alege un set de masa cu scaune va fi mult mai simplu sa il integrati in spatiu. Recomandarea noastra este sa tineti cont de ceea ce aveti in interior.

Leave a Reply