Cele mai cumparate huse

Husa de telefon vorbeste adesea despre buzunarul tau. De putin ori insa, utilizatorii de smartphone isi achizitioneaza huse in functie de ceea ce vor sa exprime ci de cele mai multe ori accesoriile smartphonurilor sunt cumparate in functie de banii pe care ii detin in portofel sau in contul bancar in momentul respectiv.

Potrivit unor cercetatori britanici care analizeaza diverse aspecte ale vietii sociale, cele mai cumparate produse sunt husele de silicon. Desi nu sunt intotdeauna cele mai recomandate, posesorii de telefoane le achizitioneaza dintr-u mai multe motive, doua din ele le cunoastem si putem sa ti el expunem.

a. Pretul mic – au cele mai mici preturi si pot fi usor de achizitionat in contextul in care le gasesti aproape la orice chiosc insa daca vrei sa-ti cumperi o husa la un pret accesibil si de calitate totusi o poti face accesand site-ul https://husecool.ro/

b. Usor de manevrat. In momentul in care vrei sa iti scoti husa de telefon o poti face rapid fara sa ai nevoie de unelte speciale iar acesta este unul din motivele care-i determina zilnic pe indivizi sa le achizitioneze.

Un grup de cercetatori de la Conventry Univesity din Marea Britanie au ales sa intervieveze un numar de 1000 de respondenti si sa le adreseze trei intrebari.

1. Ce sistem de operare are telefonul dumneavoastra?
2. Ce tip de husa folositi?
3. Care este reteaua de telefonie preferata.

Ne vom orienta in mod special pe cea de-a doua intrebare caci este cea care ne intereseaza. Allen Christake, seful comisie de examinare a raspunsurilor a facut publice rezultatele imediat dupa ce le-a notat intr-un soft special.

15% au spus ca prefera husele tip flip, 30% au declarat ca au o aplecare speciala pentru husele de tip carcasa ca cele de aici https://husecool.ro/sony/, 47% din respondenti au spus ca desi sunt constienti ca un alt tip de husa le-ar fi mai potrivita, ei folosesc husa de silicon, 3% au declarat ca nu au o preferinta anume iar 5 % din persoanele intervievare au declarat ca nu folosesc niciodata husa de telefon.

Observam asadar inclinatie spre un produs usor de manevrat, usor de personalizat si tot la fel de usor de achizitionat.

Cu toate aceste, magazinele de specialitate care vand produse electronice, in mod special telefoane si tablete le recomanda celor care achizitioneaza astfel de obiecte – huse de tip carcasa, pe motiv ca sunt cele mai potrivite, negandindu-se de fapt ca utilizatorii doresc sa-si schimbe mai des husa iar pretul uneia recomandate de magazioner nu i-ar permite acest lucru.

In contextul in care o husa de calitate de silicon costa pe https://husecool.ro/accesorii-huse-folii-suporti-telefon-huawei/ maximum 80 de lei, iar una de tip carcasa peste 250 de lei, este de recomandat si mai facil sa-ti achizitionezi mai multe huse de silicon pentru a ofere diverse fete si aspecte telefonului indragit de tine.

P.S Aceleasi studiu realizat de Universitatea Conventry din Marea Britanie indica faptul ca cele mai achizitionate huse sunt pentru aparatele de tip Samsung si Iphone.

Leave a Reply