Ce trebuie sa stii despre alegerea unui kit de unghii potrivit

Ca si incaltamintea in cazul barbatilor, manichiura este considerata cartea de vizita in randul femeilor. Cele care au unghiile ingrijite sau mai mult de atat, pictate cu eleganta, denota o grija insemnata fata de imaginea lor. Desigur ca vom aprecia si simplitatea, insa la ora actuala fac senzatie manichiurile cu gel, acryl sau oja semi-permanenta.

Poate insa ca problema cu care se confrunta cele care chiar doresc sa obtina o manichiura deosebita se refera la identificarea unui kit unghii calitativ. La ora actuala gasesti in comert optiuni vrute si nevrute.

Trebuie sa stii sa faci diferenta intre un produs de inalta calitate si unul de o calitate inferioara, ceea ce nu e tocmai simplu. Cand mergi la salon stii ca acolo se folosesc kit-uri profesionale – intentia este de a-ti oferi calitate pentru a reveni si pe viitor pentru astfel de servicii, respectiv pentru a fi recomandati.

Poate ca detii la randul tau un astfel de salon sau poate ca vrei sa iti achizitionezi un kit unghii pentru a-ti realiza pe cont propriu o manichiura eleganta, in tendinte.

Ce faci in acest caz? Vizualizezi optiunile propuse pe Noliashop.com. Este un magazin online care sta la dispozitia ta cu articolele de care ai nevoie pentru a finaliza o manichiura impecabila, de la zero pana la operatiunea finala.

Daca intentia ta este de a cumpara un kit unghii ideal pentru a realiza o manichiura ireprosabila, iata ce recomanda kitul propus pe noliashop.com.

Kitul de unghii ideal pentru o manichiura profesionala

Consistenta fluida a gelurilor vopsea Nolia este una dintre calitatile ce le recomanda in primul rand. Acestea se deosebesc prin facilitatea cu care se intind pe suprafata unghiei, precum si prin capacitatea de a se nivela pe aceasta.

Sunt apreciate pentru faptul ca polimerizarea se realizeaza in timp eficient, fara a favoriza curgerea gelului sau fara a permite acestuia sa se adune inestetic. In functie de modul de aplicare, va exista un timp diferit de polimerizare. Spre exemplu, prin UV – 120 secunde, prin LED – 30 secunde si prin diode – 5 secunde.

Vei dori ca gradul de acoperire sa fie unul optim, iar culorile de la Nolia sunt suficient de saturate pentru a te asigura de rezultatele dorite. Este valabil si in cazul culorilor pastelate, a celor deschise in general.

Poti avea in vedere un astfel de kit unghii si daca doresti sa realizezi design-uri de tip filigran, respectiv din cele care sa iasa usor in relief. Dupa preferinte poti aplica – sau nu, pudra acrilica. Este de asemenea potrivit un astfel de kit daca doresti sa realizezi un french de interior sau unul de suprafata si constituie solutia recomandata atat pentru design, cat si pentru pictura.

Alege kitul propus pe noliashop.com pentru faptul ca iti ofera diversitate in realizarea unor manichiuri deosebite. Prezinta avantajul ca se dizolva in cel mult 5 minute cu ajutorul unui remover eficient, asta in conditiile in care si baza pe care o folosesti, respectiv finish-ul de asemenea se dizolva cu usurinta.

Stii care mai este avantajul faptului ca prezinta un grad optim de acoperire? In acest fel vei consuma o cantitate foarte mica de produs. Daca e sa faci o comparatie intre un produs oarecare de pe piata si acesta, vei face economiii insemnate si vei avea gel pentru un timp mai extins.

Gasesti kitul pe noliashop.com, la un pret rentabil.

Leave a Reply