Care sunt cele mai renumite locuri din Thailanda?

In prezent, exista o multime de persoane care deja au vizitat tari din Europa, iar din acest motiv isi doresc ca pentru urmatoarea vacanta sa aleaga prin intermediul Travel Matters o destinatie exotica.

Ei bine, pentru cei care isi doresc sa viziteze o tara frumoasa, o tara cu locuri interesante de vizitat, si o tara in care sa traiasca experiente unice, Thailanda reprezinta o alegere ideala. In urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre cele mai renumite locuri din Thailanda, (in afara capitalei Bangkok).

Koh Muk (Koh Mook)

Daca sunteti in cautarea unei insule mai putin dezvoltate, frumoase, atunci cu siguranta va puteti indrepta atentia spre Koh Muk! Situata la sud de Koh Lanta, in Marea Andaman, veti gasi aceasta mica insula idilica.

Punctul de plecare pentru Koh Muk este orasul Trang, iar cu o barca veti putea ajunge pe insula. Intreaga calatorie pe apa dureaza doar aproximativ 30 de minute.

Odata ce ajungeti in Koh Muk, pregatiti-va pentru o relaxare serioasa. Acesta este unul dintre cele mai racoroase locuri de vizitat in Thailanda.

Aceasta este o insula care se misca intr-un ritm lent. Veti gasi sate mici, plaje goale si localnici prietenosi. Koh Muk ofera numeroase tipuri de cazare de la cabane simple si bungalouri pana la statiuni cu aer conditionat (doar cateva).

Acesta este cu siguranta locul perfect pentru a obtine o cabana pe plaja si pur si simplu este locul in care va puteti bucura de senzatia de relaxare. Daca va simtiti un pic mai activ, luati in considerare o excursie, puteti opta pentru snorkelling sau puteti sa vizitati Pestera Emerald.

Pai

Acest sat funky hippie din nordul Thailandei este un loc pe care nu veti dori sa-l pierdeti. Desigur, a devenit mai popular de-a lungul anilor, dar este inca un loc minunat pentru a va relaxa intr-o cabana ieftina aproape de rau. Pai este inconjurat de paduri de orez, jungla si cascade, ceea ce face acest loc minunat pentru a scapa de tot stresul si de grijile cotidiene.

Nu ratati strada Pia pe jos, si nici piata, Pombok si Mo Paeng Waterfalls, izvoarele calde, canionul si, bineinteles ca va puteti opri la unul dintre numeroasele baruri sau la o cafenea.

Pentru un astfel de oras mic, exista numeroase lucruri de facut in Pai pentru a va mentine ocupat. Acesta este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat in Thailanda, daca doriti sa va relaxati departe de plaje.

Chiang Rai

Daca vizitati nordul Thailandei (si ar trebui), atunci nu va puteti rata Chiang Rai. Acest mic oras este la aproximativ 3 ore de mers cu autobuzul de la Chiang Mai. Chiang Rai este renumit pentru Templul Alb (Wat Rong Khun), care este orbitor de alb!

Exista numeroase alte lucruri de facut in Chiang Rai, inclusiv de vizitat turnul cu ceas, Muzeul Baan Dam, piata plina de viata si cascada Khun Korn.

Chiang Rai este de asemenea cunoscut pentru litchi si ananas, astfel incat ar fi indicat sa va organizati in asa fel timpul pentru a vizita una din multele ferme si sate din jurul orasului.

Leave a Reply