Botosani azi, stiri la zi despre care sa stii

Daca esti din Botosani sau din imprejurimi, cu siguranta ti-ai dori sa stii despre tot ce se intampla in jurul tau, in comunitatea ta si sa nu fii nevoit sa cauti din pagina in pagina cate o stire ce vizeaza in mod specific zona ta. Iata ca ziarul online Botosaneanul este acest gen de trust de presa care te informeaza despre tot ce se intampla in acest judet, de la politic la social si nu numai.

Ultimele stiri titreaza cam asa…

Printre ultimele stiri din Botosani postate de acest trust in pagina oficiala si in contul de social media se numara informatii despre criteriile de departajare la scoala de politie.

Se stie ca exista un deficit de 30% privind personalul din acest domeniu de activitate, astfel incat cei interesati sa intre in sistem ar trebui sa se informeze temeinic ce au de facut, probele ce trebuie trecute. Ca noutate, in lista de cerinte exista acum si detinerea carnetului de sofer pentru categoria B.

Afla de la Botosaneanul.ro despre cum au fost prinsi hotii de capace de canalizare. Cand credeam ca le-am auzit pe toate, iata ca tupeul hotilor intrece orice imaginatie. Acum sunt furate si capacele de canalizare. O actiune a politistilor de zilele trecute s-a dovedit un succes in acest sens.

In 5 comune din Botosani apa este contaminata. A fost ceruta sistarea apei pana la noi analize si depistarea sursei problemei. Ce este mai grav si trist este ca unii sateni nu au alta sursa de apa si pana la urma o folosesc pe cea contaminata.

De la Botosaneanul aflam de asemenea despre cum sta situatia cu numarul de imbolnaviri de Covid. Interesul pentru asta exista si din nefericire nu sunt vesti prea bune. Asta pentru ca numarul de cazuri creste. A fost inregistrat si un deces, la un pacient de 74 de ani, cu diverse ale probleme de sanatate.

Despre planul rosu activat privind aterizarea de urgenta a unei aeronave la Iasi, despre dosarele penale intocmite din cauza abaterilor constatate de politistii de la serviciul rutier si nu numai sunt de asemenea informatii pe care Botosaneanul ni le detaliaza.

Fii mereu la curent cu noutatile!

Te poti abona oricand. Vei fi astfel la curent cu ce se intampla in nordul tarii. Stirile iti sunt prezentate in timp real si fara ascunzisuri. Descopera adevarul asa cum este el! Descopera Botosaneanul!

Contact:

redactie@martorincomod.ro.

Leave a Reply