Alegerea inspirata si ghidata de calitate, pentru ghetele de dama

Alegerea unor tipuri de incaltaminte potrivite sezonului nu inseamna numai o preferinta personala in functie de design si culori. Colectiile actuale sunt intr-adevar foarte bogate in optiuni insa nu orice se potriveste oricui si oricand.

In numele unui strict necesar, combinat cu placerea de a jongla cu diverse stiluri, pentru a alege ghete de dama calitative, iata si un ghid al reperelor ce vor conta cel mai mult:

  • Comode sau nu prea?

Desigur ca eleganta vine cu un cost sau cel putin asa se crede. Insa presiunea materialelor in anumite zone ale picioarelor nu este normala. Sa nu uitam ca ghetele sunt prielnice sezonului rece care impune de la sine anumite dificultati, deci a alege ceva confortabil asigura si stabilitate.

Pentru a nu anula totalmente placerea de a purta tocuri, exista desigur si optiuni de ghete cu toc, cu talpa groasa pentru a asigura ca fiecare pas este sigur facut. Botinele sunt o alternativa sau cizmele mai lungi, ce impun prin tiparul lor o eleganta aparte.

  • Calitatea materialului

Americanii au o vorba: timeless. Stilul care sfideaza timpul, atemporal este unul extrem de apreciat, oferind posibilitatea de a privi incaltamintea ca pe o investitie rentabila. Ceea ce alegi acum, se va purta si urmatorul an in sezonul potrivit. Pentru a putea sa te bucuri de acest avantaj, este imperativ necesar sa alegi acele ghete realizate la un standard de calitate, din materiale pe masura.

Pielea castiga detasat cand vine vorba de materialul incaltamintei alese. Prezinta confort, flexibilitate, durabilitate. Intretinuta cum merita, pielea iti poate fi prieten pe termen lung.

  • Stil si design

Desi este o chestiune de gust si de preferinte personale, se poate spune ca o definitie corecta a ceea ce ar trebui ales tine de atentia la detalii si la echilibru. La capitolul stil este de preferat ca accesoriile sa fie minimaliste, daca exista. Spre exemplu, la clasa de ghete dama de la ANNA CORI sunt mici detalii decorative, incantatoare. Insa nu acestea atrag in mod deosebit atentia, lasand incaltamintea in sine sa fie in centrul atentiei.

Cat despre design, culoarea si modul in care flateaza silueta, prezenta unei femei, ghetele trebuie purtate in combinatii avantajoase. De regula, tinutele cele mai purtate pe timp de iarna se refera la pantaloni. In astfel de cazuri, orice femeie poate purta ghete scurte, pana la glezna. In schimb, cand acestea sunt expuse, combinate cu fuste sau rochii, femeile petite ar trebui sa prefere alt raport al dimensiunilor – ghetele scurte dau impresia de scurtare a lungimii piciorului, deloc in avantajul femeilor si asa scunde.

Nu in cele din urma, este de preferat a se tine cont de functionalitate. Daca sireturile implica o atentie deosebita pentru o inchidere corecta, atunci cele cu fermoar sunt alternativa. Talpa mai groasa este de preferat, pentru ca este nevoie de protectie, confort termic, precum si de stabilitate, in conditiile in care sezonul este bogat in precipitatii.

Cu un impuls extraordinar de a cumpara cat mai mult, in mod special reprezentantele feminine trebuie sa isi stapaneasca avantul si sa prefere calitatea in locul cantitatii.

Leave a Reply